Ongedierte abonnement

Ongediertespecialist aan het werkBij sommige soorten ongedierte volstaat een eenmalige bestrijding. Zo is een wespenplaag vaak zomaar teneinde als je het wespennest op zorgvuldige wijze hebt laten verwijderen. Veel plaagdieren vereisen echter meer moeite, verspreid over een langere tijd. Deze herhaaldelijke bevechting van ongedierte noemen we periodieke bestrijding. Vooral bedrijven kiezen voor deze manier door een jaarcontract, ofwel een ongedierte abonnement, te nemen bij een ongediertebestrijdingsdienst.

De voordelen van een jaarcontract

Als je te maken hebt met dieren die zich niet door een eenmalige maatregel of actie laten wegjagen of verdelgen en dat op regelmatige basis, kan het verstandig zijn om een jaarcontract af te sluiten. Eens in de zoveel tijd komt er dan een anti-ongedierteteam langs om te controleren op plagen in de vroegste fase en deze, mochten ze er zijn, gelijk in de kiem te smoren; ofwel komen ze om verder uitgebroken plagen op effectieve wijze neer te slaan. Daarnaast biedt een ongedierte abonnement vaak de mogelijkheid tot preventieve maatregelen. Dit kan in de vorm van middelen zijn, zoals het aanbieden van duivenpinnen (ijzeren pinnen, waardoor duiven niet rustig op jouw pand kunnen gaan zitten), maar ook door het geven van voortijdig advies, zoals het aangeven op welke plaatsen in je gebouw ongedierte binnensluipt en je dus iets ter afstopping zou kunnen plaatsen.

Vooral handig voor bedrijven en instellingen

De eerder genoemde mogelijkheden en voordelen van een jaarcontract gelden vooral voor bedrijven en instellingen; particulieren hebben hier vaak minder baat bij. Zij kunnen wel de hulp inroepen van een bestrijdingsdienst, maar dat is doorgaans niet vaker dan een keer per jaar nodig. Bovendien kan deze naar alle waarschijnlijkheid via een eenmalige bestrijding een einde aan de overlast maken.

Hoeveel betaal je voor ongediertebestrijding?

Wat zijn de exacte kosten voor ongediertebestrijding? Gebruik het formulier en kom direct in contact met lokale ongediertebestrijders. Gratis en vrijblijvend.

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk offertes van verdelgers