KAD (Kenniscentrum Dierplagen)

Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) is het landelijke kenniscentrum voor informatie, advies, opleidingen en onderzoek op het gebied van de preventie en bestrijding van plaagdieren. Wij delen onze kennis daarom ook met een groot publiek waaronder gemeenten, bedrijven, (zorg)instellingen en particulieren. Het KAD voert zelf geen bestrijding uit.

Het KAD is volkomen onafhankelijk

Niet iedereen heeft dezelfde belangen bij een goede voorlichting over plaagdieren. Het milieu en de commercie staan soms haaks op elkaar. Juist om die reden opereert het KAD volkomen onafhankelijk zonder financiƫle banden met het bedrijfsleven, brancheorganisaties en de industrie. Adviezen worden gegeven op grond van de actuele kennis en kunde en de situatie ter plekke met slechts een oogmerk: namelijk het voorkomen van overlast door plaagdieren. Daarom zult u van ons nooit een bestrijdingsadvies krijgen dat los staat van preventieve maatregelen voor de toekomst.

Het KAD informeert, onderzoekt en wijst de weg. Waar nodig zal gewezen worden op de wet- en regelgeving en op eventuele risico`s.

Website: www.kad.nl

Zie ook:

> Branchevereniging NVPB
> Certificeringsinstituut CPMV

Lokale ongediertebestrijder inhuren?

Kom vandaag nog in contact met erkende ongediertebestrijders in je regio. Voor alle ongedierte- en plaagdierproblemen een passende oplossing!

Hoeveel betaal je voor ongediertebestrijding?

Wat zijn de exacte kosten voor ongediertebestrijding? Gebruik het formulier en kom direct in contact met lokale ongediertebestrijders. Gratis en vrijblijvend.

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk offertes van verdelgers