Papiervisjes

Wat is er nu vervelender dan om ongedierte in huis te hebben. Een van de insecten welke je overlast kunnen bezorgen zijn de papiervisjes. Ze lijken veel op de zilvervisjes, maar zijn iets grijzer en ook iets groter. De papiervisjes kruipen graag achter het behang. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een naadloze aansluiting daar. Ook is het belangrijk om een niet te vochtig huis te hebben. Papiervisjes houden van vochtigheid. Een papiervisje is te herkennen aan de lange antennes aan de voorkant van zijn lichaam en ook de voelsprieten aan de achterkant.

Hoe komen ze binnen?

Papiervisjes liften vaak mee naar binnen in papieren. Zij verstoppen zich in oude kranten, gelezen boeken of het oud papier. Je kan de kans op hun binnenkomst verkleinen door hygiƫnisch om te gaan met het papier dat je in huis hebt. Zo is het verstandig om je oud papier te bewaren in afgesloten bakken, op die manier verklein je de kans dat ze zich daar schuil gaan houden. Papiervisjes bestrijden kan een lastige taak zijn.

Hoe kun je jezelf verlossen van de papiervisjes?

Het is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de papiervisjes buiten de woning blijven. Het is goed om te ontdekken hoe je het zo onaangenaam als mogelijk kunt maken voor de papiervisjes om zich in je huis te gaan nestelen. Voorkom dus warme en vochtige plaatsen in je huis. Controleer ook regelmatig je behang of er geen kieren zijn of andere plekken in je huis waar je de papiervisjes mag verwachten. Mochten ze er toch zijn dan kun je besluiten om een insectenbestrijder in te schakelen welke je komt verlossen van de papiervisjes. Ook kun je ervoor kiezen om zelf bestrijdingsmiddelen te gaan halen en de strijd aan te gaan. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je precies nodig hebt om de papiervisjes te bestrijden.

Papiervisjes vangen in glazen potjes

Papiervisjes worden ook wel boekenvisjes genoemd. Het is een klein insect met twee lange sprieten voor en drie lange sprieten achter. De sprieten zijn net zo lang als het lichaam. Ze lopen op hun zes pootjes en zien er zilverkleurig uit. De zilverkleurige glans komt door hun scrubben. De papiervisjes zijn vliegensvlug en verstoppen zich vaak in boeken. Met hun lengte van anderhalve centimeter kan je er behoorlijk van schrikken als deze uit je boek loopt. Zij blijven in leven door het eten van papier, zwakke papiervisjes of vervelde huidjes. Sterke papiervisjes kunnen tot wel 300 dagen zonder eten overleven.

Wat zijn de exacte ongediertebestrijding kosten?

Achterhaal de exacte kosten voor ongediertebestrijding door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Gebruik het formulier en kom direct in contact met ongediertebestrijders. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Wat kost het inschakelen van een papiervisjes bestrijder?

Een papiervisjes bestrijder zal je graag helpen. Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten wat de kosten zijn van de papiervisjes bestrijder. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen. Zo kun je zien wat de kosten zijn van de papiervisjes bestrijders, maar ook hoe goed ze zijn en welke garanties ze geven. Uiteindelijk kun je dan een goede keuze maken en snel verlost zijn van de papiervisjes. Hier draait het uiteindelijk natuurlijk om!

Van papiervisjes afkomen

Papiervisjes bestrijden kan moeilijk zijn, omdat ze ontzettend snel zijn. Daarom laten ze zich moeilijk vangen, ze kruipen snel in hoekjes en gaatjes als ze doorhebben dat je ze probeert te pakken. Ze komen bijna nooit in grote getale en de kans dat je een hele groep papiervisjes bestrijden moet is daarom erg klein. Mocht je er wel heel veel last van hebben, kan je papiervisjes bestrijden door ze te lokken. Dat doe je bijvoorbeeld met een glazen pot. Daar wikkel je een papiertje omheen waar ze op af komen. Als ze eenmaal in de pot zijn gevangen, komen ze er niet meer uit. Het glas is te glad voor hun pootjes. Als je het beestje hebt gevangen, kan je deze buiten vrij laten.

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk offertes van verdelgers