Vliegen bestrijden

VliegenkleefrolVliegen zijn insecten die tot de mug soort behoort. Zoals de naam al zegt, kunnen deze insecten vliegen. Ze komen wereldwijd voor en zijn ze er in heel veel verschillende soorten en maten. Je kent waarschijnlijk de bromvlieg, steekvlieg en de fruitvlieg wel. Vliegen leveren vaak veel irritaties op bij mensen. Vliegen gaan op je eten zitten, kietelen als ze op je huid lopen en maken een zoemend geluid. Vliegen bestrijden doe je hoogstwaarschijnlijk nu met een vliegenmepper. Maar er zijn ook andere manieren om ze te bestrijden.

Waarom vliegen ze bij jou?

Bij vliegen bestrijden is het ook goed om te weten waarom ze in jouw huis rondvliegen. Het liefst mep je ze misschien dood met je vliegenmepper, maar het is niet verkeerd om na te gaan waarom ze bij jou in de keuken of woonkamer aanwezig zijn. Wanneer er een vlieg in het huis aanwezig is, bestaat de kans dat er meer vliegen zijn. Vliegen scheiden namelijk geurstoffen af naar andere vliegen. Op deze manier nodigen ze ook de andere vliegen uit om bij jou in huis te komen. Vliegen worden aangetrokken door het comfort die ze vinden in jouw huis. Het is binnen warm, licht, droog en er is ook nog eens voedsel aanwezig. Ze eten namelijk van alles: planten, fruit, vlees en zelfs dode dieren. Vliegen bestrijden kan al simpel: niets laten slingeren aan etensresten en al het etenswaar goed afsluiten.

Overlast in huis

Als je overlast hebt van extreem veel vliegen in huis, zou het kunnen zijn dat er een dood dier bij jou in de buurt ligt. Een dode muis, rat, vogel; vliegen komen daar allemaal in grote getale op af. Voor jou hoeft het niet eens in het oogopzicht te liggen, want vliegen vinden dit zelf in kruipruimtes of het spui van het huis. Zorg ervoor dat je erachter komt waarom ze bij jou rondvliegen en pak de oorzaak aan.

Vind de beste vakman

Achterhaal de exacte kosten voor ongediertebestrijding door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Gebruik het formulier en kom direct in contact met lokale ongediertebestrijders.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend

Bespaar op de kosten

Vergelijk offertes van verdelgers