Zwam

Een zwam zal je tegenkomen in vochtige ruimtes. Je kunt hierbij denken aan een vochtige kelder, maar ook aan een kruipruimte in je huis. De zwam zorgt voor overlast en het laten aantasten van de houtdelen in je huis. Vooral een te hoge luchtvochtigheid en vochtigheidsgraad van de balken zorgt voor het ontstaan van een zwam. De zwam moet je dus bestrijden. Schakel de ongediertebestrijding zwam in om snel de zwam uit je kelder, kruipruimte of andere plek van je huis te verwijderen.

Een lekkere temperatuur en je zult ongediertebestrijding zwam nodig hebben

Zwam komt eigenlijk voor op alle soorten hout. Ze doen het goed bij een temperatuur van 20 graden en kunnen ook op papier, textiel en voedsel als aardappelen voorkomen. Het is zelfs mogelijk dat een zwam door een muur heen kan groeien. De zwam is een zeer schadelijke ongedierte en kan de constructie van bijvoorbeeld je vloer binnen een maand aantasten. Het kan zo erg zijn, dat je alleen nog maar de vloer kunt verwijderen. De zwam is iets wat je niet in je huis wilt hebben.

De schade van de zwam

De zwam tast vooral hout aan en veroorzaakt houtrot. De draagbalken kunnen hun kracht verliezen en vloeren kunnen hierdoor doorzakken. Ook kan het hout scheuren gaan vertonen. Uiteindelijk kunnen er dus gevaarlijke situaties ontstaan.

Ongediertebestrijding zwam en preventie

Het is belangrijk om snel te handelen als je last van zwam hebt in je woning. Schakel een expert in en een ongediertebestrijder om de zwam zo snel als mogelijk te verwijderen. Zorg hierna voor een inspectie overeenkomst met de ongediertebestrijder om jaarlijks twee keer de kruipruimtes en de balken na te kijken. Zo kun je een grote schade aan je woning voorkomen.

Wat zijn de exacte ongediertebestrijding kosten?

Achterhaal de exacte kosten voor ongediertebestrijding door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Gebruik het formulier en kom direct in contact met ongediertebestrijders. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Ongediertebestrijders vergelijken?

Je kunt het beste in contact komen met verschillende bedrijven voordat je een keuze maakt. Op deze manier is het namelijk mogelijk om het aanbod en de prijzen naast elkaar te leggen zodat je nooit te veel betaalt voor je opdracht. Met onze gratis offerte service kun je in een keer verschillende specialisten contacteren. Zij zullen spoedig contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken. Deze dienst is gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets. Lees verder op pagina offertes ongediertebestrijding.

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk offertes van verdelgers