Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Ongedierte abonnement: welke voordelen?

Bij sommige soorten ongedierte volstaat een eenmalige bestrijding. Denk maar aan het verwijderen van een wespennest. Sommige beestjes vergen echter een arbeidsintensievere aanpak gedurende een langere periode. Heb jij als bedrijf of particulier baat bij zo’n periodieke bestrijding? Dan is een abonnement bij een ongediertebestrijdingsdienst zeker het overwegen waard!

Ga snel naar:
Voordelen van een jaarcontract
Vooral voor bedrijven en instellingen
Ontvang vrijblijvend offertes op maat

 

De voordelen van een jaarcontract

Heb je te maken met dieren die zich niet door een eenmalige maatregel laten wegjagen? Dan kan het verstandig zijn om een ongedierte abonnement af te sluiten. Zo ben je 100% zeker van:

 

  • Tijdige controles om plagen tijdens de vroegste fase in de kiem te smoren
  • Doeltreffende aanpak van mogelijke uitbraken van een dierenplaag
  • Preventieve maatregelen en advies om nieuwe uitbraken te vermijden
  • Goedkoper dan afzonderlijke bestrijdingen van ongedierte

Interesse in zo’n ongedierte abonnement? Vergelijk dan de formules van meerdere professionele verdelgers. Zo maak je een doordachte keuze aan een juiste prijs. Start je aanvraag hier!

 

Vooral handig voor bedrijven en instellingen

De mogelijkheden en voordelen van een jaarcontract gelden vooral voor bedrijven en instellingen. Particulieren hebben hier vaak minder baat bij. Zij kunnen wel de hulp inroepen van een bestrijdingsdienst, maar dat is doorgaans niet vaker dan een keer per jaar nodig. Bovendien kan deze naar alle waarschijnlijkheid via een eenmalige bestrijding een einde aan de overlast maken.

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen