Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Bestrijding en wering

In ieder huishouden komen ze voor, insecten, beestjes of kleine knaagdieren. Dit is vrij normaal, echter wanneer de populatie van deze verschillende soorten ongedierte groeit, kan dit al snel zeer vervelend worden voor je huishouden. In dit artikel ontdek je meer over de bestrijding en wering van ongedierte!

Ga snel naar:
Wering en bestrijding: methodes
Hoe verloopt ongediertebestrijding?
Wat kost wering en bestrijding?
Kom hier in contact met vaklui!

 

Waarom is de bestrijding en wering van ongedierte belangrijk?

Muizen die op kabels knagen en uitwerpselen achterlaten en insecten die van je eten of afval leven zijn geen plezierige gedachten. Naast deze eventuele materiële schade kunnen sommige soorten ongedierte ook nare ziektes met zich meedragen. Overlast van ongedierte is hiermee op verschillende manieren schadelijk voor het huishouden.

Wil jij ongedierte bestrijden in je woning met behulp van een professional? Dan kan je steeds bij onze vaklui terecht. Kom hier gratis en vrijblijvend in contact met experts in jouw buurt!

 

Wering en bestrijding: methodes

Over het algemeen kan vanuit twee verschillende invalshoeken een strategie worden ontwikkeld tegen de aanwezigheid van ongedierte. Ten eerste kan een professional met vakkennis een preventieplan opstellen tegen ongedierte. Hierbij maakt die een indicatie van de plekken binnen het huishouden die meer risico lopen om ongedierte aan te trekken.

Op basis hiervan kan die een strategie ontwikkelen voor de wering van ongedierte. Bv. gaas plaatsen tegen kleine knaagdieren, een schoonmaakplan om insecten die op afval afkomen te weren of het ventileren van vochtige omgevingen om het risico op huiszwammen te verkleinen. Is er al sprake van een plaag in je huishouden? Dan stelt die professional een verdrijvingsplan op.

 

Hoe verloopt ongediertebestrijding?

Het bestrijden van ongedierte zal voor enige tijd invloed hebben op je dagelijkse huishouden. Insecten en knaagdieren worden doorgaans verdreven met gif dat schadelijk kan zijn voor mensen. Dat soort gif is niet in de reguliere winkels verkrijgbaar en moet een professional dus aankopen. Nadat het ongedierte verdreven is, zal de bestrijder het gif opruimen.

Heb je last van huiszwammen? Dan kan het nodig zijn om bepaalde delen van je woning of materialen te vervangen. Die schimmels nestelen zich namelijk in vochtige omgevingen. Voor meer informatie over deze processen kan je steeds beroep doen op professionele ongediertebestrijding.

 

Wat kost wering en bestrijding?

Wanneer je besluit om de overlast van ongedierte te laten bestrijden, zit hier natuurlijk een prijskaartje aan. Over het algemeen kost de bestrijding van insecten tussen rond de €50 tot €80, terwijl het verdrijven van knaagdieren rond de €100 ligt. De prijs voor de behandeling van huiszwammen ligt een pak hoger en begint doorgaans tussen de € 200 à 300.

LET OP: dit zijn slechts richtprijzen. Het kan dus voorkomen dat de prijs op jouw offerte hiervan verschilt. Wil je graag een gericht prijsvoorstel? Dan kan je steeds in contact komen met onze vaklui via het onderstaande offerteformulier:

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen