Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Schimmel bestrijden: hoe pak ik het aan?

Schimmels zijn overal. Denk maar aan een maaltijd met champignons of eczeem op onze huid. Maar schimmels kunnen ook voor ellende zorgen in je woning. Kamp je met zo’n schimmelprobleem? Dan is het belangrijk om tijdig in te grijpen. Een woordje uitleg!

 

 

Wat zijn de gevolgen van schimmel in huis?

In je woning kan je last krijgen van schimmelplekken, wat ongezond is voor mensen en dieren. Schimmel bestrijden is noodzakelijk voor je gezondheid. Je kan de volgende symptomen krijgen wanneer je in een ruimte leeft waar schimmel zit: last van de ademhaling, pijnlijke keel, droge hoest, branderige en droge ogen en een verstopte neus.

De schimmelplekken zijn vaak op vochtige plekken te vinden als badkamers of kelders. Maar ook op kozijnen kan schimmel zitten. Schimmel bestrijden kan je zelf doen, maar je kan het ook laten doen door een expert.

Op zoek naar een vochtbestrijder? Die vind je gegarandeerd via onze gratis offerteservice!

schimmel kozijn

 

 

Hoe kan ik schimmel bestrijden?

Vochtige plekken zijn uitstekend voor schimmel om zich te ontwikkelen. Daarom is het van belang dat je ervoor zorgt dat je jouw woning schoon en droog houdt. Zo nu en dan een raam openzetten om de ruimtes in huis te verluchten, kan ook geen kwaad. Mocht het erg vochtig zijn, kan je het huis nog droogstoken.

LET OP: deze methodes pakken de oorzaak van de schimmel niet aan. Wil je zeker zijn van een definitieve oplossing voor je vochtprobleem? Schakel dan een ervaren vochtbestrijder in!

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen