Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

KAD (Kenniscentrum Dierplagen)

Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) is het landelijke kenniscentrum voor informatie, advies, opleidingen en onderzoek op het gebied van de preventie en bestrijding van plaagdieren. Ze delen hun kennis ook met een groot publiek waaronder gemeenten, bedrijven, (zorg)instellingen en particulieren. Het KAD voert zelf geen bestrijding uit.

 

 

Hoe werkt het KAD?

Niet iedereen heeft dezelfde belangen bij een goede voorlichting over plaagdieren. Het milieu en de commercie staan soms haaks op elkaar. Juist om die reden werkt het KAD onafhankelijk zonder financiële banden met het bedrijfsleven, brancheorganisaties en de industrie. Het centrum geeft adviezen op grond van de actuele kennis en de situatie ter plekke met slechts een oogmerk: het voorkomen van overlast door plaagdieren. Daarom krijg je van de KAD nooit een bestrijdingsadvies dat los staat van preventieve maatregelen voor de toekomst.

 

Zie ook:

> Branchevereniging NVPB
> Certificeringsinstituut CPMV

Lokale ongediertebestrijder inhuren?

Kom vandaag nog in contact met erkende ongediertebestrijders in je regio. Voor alle ongedierte- en plaagdierproblemen krijg je een passende oplossing!

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen