Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Certificeringsinstituut CPMV

CPMV verzorgt de theoretische en praktische examens voor plaagdierbeheersers. Ook voeren zij de registraties uit van behaalde nascholingspunten. De stichting CPMV is opgericht door de brancheorganisaties NVPB (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven) en NVRD (Nederlandse Vereniging van Afval- en Reinigingsmanagement).

Het bestuur van het CPMV streeft ernaar de kwaliteit van de examens en nascholingen op een hoog niveau te brengen en te houden.

Het bestuur wordt met raad en daad ter zijde gestaan door de Raad van Advies. Deze raad komt met zekere regelmaat bij elkaar en bestaat uit vertegenwoordigers van plaagdierbeheersingsbedrijven en opleidingsinstituten.

Website: www.cpmv.nl

Zie ook:

> KAD
> NVPB

Verdelger inhuren?

Kom vandaag nog in contact met verdelgers in je regio. Voor alle ongedierte- en plaagdierproblemen een passende en blijvende oplossing!

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen