Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zakelijke ongediertebestrijding

Ook bedrijven kunnen last ondervinden van ongedierte. Grote kantoren of bedrijfspanden zijn vaak uitstekende locaties voor insecten of kleine knaagdieren. Wil je vermijden dat werknemers klagen over vliegen, kakkerlakken, …? Of dat muizen knagen aan computerkabels? Dan is het als werkgever belangrijk om de werkomgeving te laten controleren op ongedierte. Een woordje uitleg!

Ga snel naar:
Wat doet een ongediertebestrijder?
Bestrijding conform de wetgeving
Vraag gratis je offertes aan

 

 

Welke problemen met ongedierte op kantoor?

Door de vaak grote ruimtes zijn bedrijven vooral een aantrekkelijke plek voor kleine knaagdieren. Ook kakkerlakken vormen een risico bij bepaalde bedrijven vanwege het vele afval. Het is daarom zeer verstandig om met enige regelmaat een zakelijke ongediertebestrijdingsdienst in te schakelen. Zo’n expert geeft je (preventie)advies en pakt ongedierte op werkplekken snel en efficiënt aan.

Op zoek naar een zakelijke ongediertebestrijder? Via onze gratis offerteservice brengen we je in contact met zulke erkende experts. Start je aanvraag hier!

zakelijke ongediertebestrijder

 

Wat doet de zakelijke ongediertebestrijding?

Schakel je een ongediertebestrijder in voor je bedrijf? Dan kan die meerdere zaken voor je doen. Het gaat onder meer om:

 

  • Advies over het weren van ongedierte: een expert analyseert het bedrijf en geeft dan gericht advies om ongedierte weg te krijgen, de populatie te verkleinen, …
  • Preventieplan voor bedrijven: in zo’n plan lijst de expert meerdere maatregelen op waarmee je in de toekomst geen last meer hebt van insecten of knaagdieren. Denk bv. aan het structureel schoonmaken van je bedrijfspand.
  • Efficiënte bestrijding van het ongedierte: is het kwaad geschied? Dan zorgt de expert ervoor dat je zo snel mogelijk verlost bent van het ongedierte. Hij beschikt daarvoor over de nodige expertise, gereedschap en gespecialiseerde bestrijdingsproducten.

 

Ongediertebestrijding conform wetgeving

Voor ongediertebestrijding op de werkplek kunnen andere regels gelden dan voor thuis. Als je de zakelijke ongediertebestrijding inschakelt, ben je zeker dat alles volgens de wetgeving gebeurt. De meeste diensten werken met een keurmerk. Zo ben je zeker dat je helemaal in orde bent.

Meerdere erkende experts vergelijken? Vraag dan zeker offertes aan bij verschillende zakelijke ongediertebestrijders via het onderstaande offerteformulier:

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen