Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zakelijke ongediertebestrijding

Bomen behandelen tegen ziektes en plagen Voor ieder huishouden geldt dat er insecten of andere kleine beestjes aanwezig zijn waar we doorgaans niet zo veel van merken. Dit is vrij normaal en voor de werkplek is het niet anders. Grote kantoren of bedrijfspanden zijn vaak uitstekende locaties voor insecten of kleine knaagdieren. Er is vaak genoeg ruimte voor verschillende soorten ongedierte om zich in dit soort gebouwen te nestelen. Dit kan leiden tot zowel materiële schade als schade aan de gezondheid van de mensen die in het gebouw werken. Denk aan kleine knaagdieren die aan kabels van computers of andere apparatuur knagen of kakkerlakken die af komen op afval en ziektes met zich mee dragen. Het is daarom raadzaam om binnen iedere werkomgeving regelmatig te controleren op ongedierte. Door structurele controles uit te voeren voorkom je dat de populatie te groot wordt. We spreken dan van een plaag, wat natuurlijk behoorlijke risico’s met zich mee brengt.

Verschillende soorten ongedierte

Een werkplek verschilt vaak met een gemiddeld huishouden in de grote van de ruimte. Zakelijke ongediertebestrijding en ongediertebestrijding gericht op het gemiddeld huishouden richten zich daarom vaak op verschillende soorten ongedierte. Door de vaak grote ruimte bij werkplekken is het vooral een aantrekkelijke plek voor kleine knaagdieren. Daarnaast wordt op sommige werkplekken veel afval gemaakt, die trekt met name kakkerlakken aan. Door de grote diversiteit aan plekken is het soms lastig om de aanwezigheid van ongedierte op de werkplek te herkennen. Het is daarom zeer verstandig om met enige regelmaat de zakelijke ongediertebestrijdingsdienst in te schakelen. Je wordt dan geholpen door een vakman met specialistische kennis die je zowel advies als hulp kan bieden bij het omgaan met ongedierte op de werkplek.

Wat doet de zakelijke ongediertebestrijding?

Gif spuiten op vloer Wanneer je de ongediertebestrijding voor een werkplek, bijvoorbeeld een loods of een kantoor, inschakelt, kunnen er over het algemeen twee handelingen worden verricht. Aan de ene kant kan de zakelijke ongediertebestrijding je voorzien van advies over het weren van ongedierte. Er zijn diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld de kans op een grote muizenpopulatie zo klein mogelijk te houden. Denk hierbij aan het aanbrengen van gaas bij bepaalde stukken, waardoor kleine knaagdieren zich minder vrijelijk kunnen verplaatsen. Daarnaast kan de zakelijke ongediertebestrijding een preventieplan opstellen om de kans op ongedierte in de toekomst zo goed als kan te verkleinen. Hierbij kunnen verschillende maatregelen worden geïmplementeerd, het structureel schoon maken van bedrijfspanden is een maatregel die ervoor zorgt dat insecten minder snel worden aangetrokken. Wanneer je last hebt van een plaag van ongedierte op de werkplek kan de zakelijke ongediertebestrijding een plan opstellen om de plaag te verdrijven. Hiervoor kunnen diverse middelen worden ingezet, afhankelijk van de situatie zal de werkplek even moeten worden stil gelegd.

Ongediertebestrijding conform wetgeving

Voor ongediertebestrijding op de werkplek kunnen andere regels gelden dan voor thuis. Wanneer je besluit om de zakelijke ongediertebestrijding in te schakelen, let er dan op dat alle werkzaamheden conform de huidige wetgeving worden uitgevoerd. De meeste diensten werken middels een keurmerk, hierdoor weet je zeker dat je na de werkzaamheden niet wordt opgestapeld met nieuwe problemen en dat je er weer helemaal tegenaan kunt op je werkplek. Wat betreft de kosten is het lastig om een inschatting te maken. Werkplekken verschillen in grootte en in werkzaamheden, wat een verscheidenheid aan situaties kan opleveren waarvoor unieke plannen tegen ongedierte kunnen worden opgesteld.

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen