Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Particuliere ongediertebestrijding

Last van ongedierte in of rond je woning? Dan kan je zelf aan de slag of kiezen voor een professionele verdelger. Sowieso kan je zelf ook de nodige preventieve maatregelen nemen. Zo voorkom je mogelijke schade aan je woning!

Ga snel naar:
Hoe ongedierte herkennen?
Hoe ongedierte voorkomen?

Vind een verdelger in je buurt!

 

Hoe herken ik ongedierte?

Enkele voorbeelden van ongedierte zijn houtwormen, kakkerlakken, muizen, spinnen, mieren, mollen, vlooien, bedwantsen en vliegen. Ook sommige soorten huiszwammen worden gerekend tot ongedierte. Deze zwammen nestelen zich vaak op bepaalde materialen of onderdelen van het huis, waardoor deze verzwakken en er gevaarlijke situaties ontstaan.

Advies van een ongediertebestrijder? Goed idee, zo ben je zeker van een correcte analyse en een plan van aanpak op maat. Kom nu in contact met experts in je buurt!

 

Hoe voorkom ik ongedierte?

Je kan verschillende maatregelen nemen om ongedierte te voorkomen. Veel hangt af van het soort ruimte en de manier waarop je die gebruikt. Zo komen zwammen voornamelijk voor in vochtige omgevingen waar de ventilatie niet goed is, terwijl houtwormen en spitsmuizen voornamelijk droge zolders opzoeken om zich in te nestelen. Enkele tips:

 

  • Laat een preventieplan opstellen door een professionele ongediertebestrijder.
  • Herstel bepaalde bouwkundige gebreken in je woning of bedrijf.
  • Hou de ruimte mooi proper en zorg voor een tijdig onderhoud van de materialen.
  • Hou een ongediertelogboek bij dat je eventueel kan tonen aan een verdelger.

 

TIP: is het kwaad toch geschied? Dan helpt een professioneel bedrijf je graag verder. We brengen je gratis in contact met zulke experts via het onderstaande offerteformulier:

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen