Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Pissebedden bestrijden: hoe pak ik het aan?

Oorspronkelijk zijn pissebedden zeedieren. Sinds ze de zee verlaten hebben, zien we landpissebedden helaas vaak terug in onze woningen. De beestjes gedijen vooral in vochtige omgevingen met voldoende voedsel en een schuilplaats. Hoe kan je zulke pissebedden bestrijden? Je leest er hier meer over!

 

Wat zijn pissebedden precies?

Pissebedden zien er met hun bruinachtige huid niet erg smakelijk uit. Daarom zie je ze waarschijnlijk liever niet rondlopen in je huis of in je tuin. Pissebedden zijn nachtdieren. Zodra het gaat schemeren, is de kans groter dat jij er een ziet lopen door de tuin. Als het koud wordt, zullen de pissebedden het niet overleven. Voor mensen zijn deze dieren niet schadelijk, maar aan gewassen kunnen ze de nodige schade aanbrengen. Ze eten de planten op, onder andere komkommers, tomaten, …

Last van pissebedden in je woning? Een professionele verdelger geeft je graag advies op maat om van die plaag verlost te raken. Neem nu contact op met een ongediertebestrijder!

 

 

Hoe kan ik pissebedden bestrijden?

Pissebedden bestrijden kan je het hele jaar doen. Hoe je het best te werk gaat? De volgende tips helpen je zeker goed op weg:

 

  • Zet de pissebedden gewoon buiten. Ze kunnen niet tegen de koude.
  • Pak eventuele vochtproblemen in huis aan. Zonder vocht drogen pissebedden uit.
  • Neem de schuilplaats van de pissebedden weg (bv. losliggende tegels, stapel hout, …).
  • Zorg voor voldoende licht in huis. Daar houden pissebedden niet van.

 

Advies van een verdelger nodig? Geen probleem, je komt in contact met een professional in je buurt via het onderstaande offerteformulier:

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen