Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Mollen bestrijden: hoe pak ik het aan?

Mollen hebben bij veel mensen de reputatie een schattig en ongevaarlijk dier te zijn. Toch kunnen deze kleine beestjes heel veel schade aanrichten in je tuin. Als je de kenmerkende molshopen ziet verschijnen in je tuin, weet je hoe laat het is. Mollen bestrijden is niet eenvoudig en kan je het beste overlaten aan een deskundige bestrijdingsdienst.

 

 

Hoe schadelijk is een mol in je tuin?

Je herkent de aanwezigheid van mollen aan de molshopen in je gazon.  Ook maken ze verhoogde richels in de tuin, wanneer ze net onder de oppervlakte op zoek zijn naar wormen en insecten om te eten. De tunnels kunnen ervoor zorgen dat er verzakkingen komen in je mooie bloembed of strak aangelegde tuin. Mollen zijn niet direct gevaarlijk, maar kunnen dus wel een hoop schade aanrichten.

Een professional om de mollen in je tuin te bestrijden? Die vind je snel via onze gratis offertedienst!

mollen bestrijden tuin

 

 

Veilig mollen bestrijden: enkele tips!

Er zijn veel ouderwetse trucjes om mollen te vangen of te verjagen. Helaas zijn niet alle middelen even doeltreffend. En wat nu als je een mol vangt? Wat ga je er dan mee doen? Mollen zijn in principe niet gevaarlijk, maar kunnen met hun scherpe tanden flink bijten.

Gelukkig zijn er ongediertebestrijders die zich gespecialiseerd hebben in het opsporen en bestrijden van mollen. Zij kunnen snel, efficiënt en veilig de mollen bestrijden op een diervriendelijke manier en daarnaast handige adviezen geven voor het nemen van preventieve maatregelen om herhaling te voorkomen.

Op zoek naar zo’n expert? Simpel, vul dan gewoon het onderstaande offerteformulier in:

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen