Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Eenmalige bestrijding

Sommige soorten ongedierte zijn erg hardnekkig en blijven je, hoe vaak je ze ook wegjaagt, lastigvallen. Deze groep zal je herhaaldelijk moeten bevechten. Bij andere plaagdieren volstaat een eenmalige bestrijding meestal echter; wespen, houtwormen en vlooien zijn hier enkele voorbeelden van. In dit artikel lees je er meer over!

 

Kom in contact met vaklui!

Wanneer een eenmalige behandeling?

Ondernemers hebben doorgaans een contract bij een ongediertebestrijder. Particulieren gaan bij hen vaker ten rade voor eenmalige opdrachten, wanneer ze onverwachts hinder ondervinden aan een ongedierteplaag. Dat kan over verschillende soorten ongedierte gaan. Denk maar aan wespen, vlooien, houtwormen, mieren, vliegen, … Allerlei beestjes die gemakkelijk weg te werken zijn door een expert.

 

Het wespennest en de houtwormenmassa

Bij een eenmalige bestrijding wordt de het gehele probleem gelijk weggenomen; er is geen verdere, langdurige nazorg of periodieke behandeling nodig. Dit is bv. het geval bij het weghalen van een wespennest. Een wespennest heeft zeker z’n nut, maar is vooral gekend omdat wespen vervelende, giftige steken kunnen uitdelen. Nadat het nest verwijderd is, moet je verder geen maatregelen meer nemen.

Ook bij de bestrijding van houtwormen is dit het geval. De houtwormen bestrijd je misschien niet door hun nest weg te nemen, maar wel door ze ook in hun kern te raken. Je kunt door gecertificeerde bedrijven het hout waar ze zo graag van smullen, inspuiten met bepaalde chemicaliën. Indien dit grondig genoeg gedaan wordt, zie je het ongedierte niet meer terug.

TIP: laat je ongedierte bestrijden door een echte professional! Op die manier ben je zeker van een optimaal resultaat. Je kan hieronder gratis en vrijblijvend in contact komen met vaklui:

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen