Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Preventieve controle

Wees ongedierte te slim af! Vond ongedierte hun weg naar je woning of bedrijf? Dan is het niet zo eenvoudig om ze weer te verjagen. Repressieve bestrijding vergt flink wat tijd en brengt bovendien kosten met zich mee. We raden dan ook een periodieke, preventieve controle aan om de verspreiding van ongedierte te vermijden.

 

Bestrijder inschakelen

 

Wat houdt een preventieve controle in?

Schakel je een gespecialiseerd bedrijf in om bij je thuis voorzorgsmaatregelen te treffen? Dan ben je zeker van een grondige controle door een expert met een geoefend oog. Merkt hij uitwerpselen op? Is er sprake van schade (bv. aangevreten bekabeling of behang)? Of zijn er andere factoren die het risico op ongedierte verhogen (bv. voedselverwerkend bedrijf)? Al deze vragen zijn van belang bij een grondige, preventieve controle.

 

Nuttige hulpmiddelen

Blijkt uit de controle dat je helemaal geen last hebt van ongedierte? Dan adviseert een specialist hoe je binnen je branche met enkele eenvoudige hulpmiddelen ongedierte kan weren. Bakkers hebben bijvoorbeeld vaak last van motten en hebben dus baat bij mottenballen. Bij horecagelegenheden ligt de focus dan weer op het vermijden van vliegende insecten op het terras. Volg je deze adviezen netjes op? Dan is de kans groter  een plaag.

Professioneel advies nodig? Dan zit je hier goed! Neem contact op met professionals actief in je regio, zowel voor ongediertepreventie als -bestrijding. Zo ben je zeker van een kwalitatieve aanpak op maat! Ontvang adviezen en offertes op maat via ons aanvraagformulier.

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen