Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Vogelwering: hoe aanpakken?

Duiven veroorzaken de meeste vogeloverlast in Nederland. Ze maken veel kabaal en hun uitwerpselen bevuilen je leefomgeving. Bovendien zijn duiven een gevaar voor de gezondheid. Ze worden niet voor niets ‘vliegende ratten’ genoemd. Naast duiven zorgen ook andere vogelsoorten zoals meeuwen en kraaien voor behoorlijk wat problemen. Om vogeloverlast tegen te gaan, is soms professionele vogelwering nodig!

 

Welke overlast veroorzaken vogels?

Als vogels zich nestelen in je dakgoot ervaar je veel geluidshinder. Hun gezang en lokroepen klinken van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en het geritsel in de dakgoot is behoorlijk vervelend. Maar dat is nog niet het ergste. Vogels kunnen ziektes verspreiden en insectenplagen veroorzaken. De uitwerpselen van vogels bevatten hardnekkige zuren die jouw huis, maar ook je tuinmeubelen en zelfs je auto beschadigen.

In contact komen met een professionele bestrijdingsdienst? Dat kan snel en eenvoudig via onze gratis offerteservice.

 

 

Hoe kan ik vogels verjagen?

Er zijn verschillende manieren om vogels te verjagen. Het is aan te raden om de hulp in te schakelen van een bestrijdingsdienst die gespecialiseerd is in vogelwering. De vogels bevinden zich vaak op gevaarlijke hoogtes en op moeilijk bereikbare plaatsen. Deskundige bestrijdingsdiensten beschikken over de juiste middelen om vogels zo snel mogelijk te verjagen.

Daarnaast kunnen deze bestrijdingsdiensten ook vogeloverlast voorkomen met speciale spandraad, duivenpinnen, duivennetten, … Zelfs elektronische vogelwering is een optie.

Advies nodig? Vul dan gewoon het onderstaande offerteformulier in:

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen