Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Hoe kan ik insecten bestrijden?

Kakkerlakken, wespen, dazen, vlooien, mieren, …: het zijn allemaal insecten die je liever kwijt dan rijk bent. Wat zijn de kenmerken van deze vervelende beestjes? Een kort overzicht van 3 soorten insecten!

Ga snel naar:
Kakkerlakken
Dazen
Wespen

Schakel een verdelger in!

 

 

TIP: schakel een professionele verdelger in!

In dit artikel komen kakkerlakken, dazen en wespen aan bod. Maar uiteraard zijn er nog tal van andere insecten die je het leven flink zuur kunnen maken. Kamp je met mieren, vlooien, motten, pissebedden, … in je woning? Dan is het vaak aangewezen om een beroep te doen op een expert!

Op zoek naar een verdelger in je buurt? Die vind je gratis en vrijblijvend via onze offerteservice!

 

1. Kakkerlakken

Een kakkerlak is een glanzend roodbruin dier met vleugels en een schild. Ze zijn ongeveer 2 tot 5 centimeter lang. Kakkerlakken houden van donkere en vochtige plaatsen die lekker warm zijn. De kakkerlak eet ongeveer alles wat hij maar te pakken krijgt. Een kakkerlak kan trouwens gemakkelijk 4 tot 5 weken zonder voeding. Deze insecten zijn dragers van mijten en bacteriën en bevuilen je voedingsmiddelen.

 

2. Dazen

Dazen staan ook bekend als steekvliegen. Ze kunnen je nachtrust flink verstoren, maar ook je huisdieren of vee behoorlijk lastig vallen. Ongemerkt landen ze op je huid of die van je paard of koe en bijten ze daarin, zodat ze hun inwendige eitjes met proteïnen uit het bloed kunnen voeren. Omdat ze vliegensvlug zijn en erg sluw lijk je soms machteloos tegenover ze te staan. Toch kun je dazen goed bestrijden, zowel om jezelf als je vee te beschermen.

 

3. Wespen

Wespen kunnen een ware plaag zijn. Vaak komen ze bij je op het terras als je volop zoetigheid aan het eten bent. Stel je een wespennest vast in of rondom je woning? Dan is het belangrijk om dat zo snel mogelijk te laten verwijderen. Zo voorkom je dat je gestoken raakt.

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen