Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Inspectie ongediertebestrijding

Als je ongedierte spot, grijp je beter zo snel mogelijk in. Niet alleen omdat ze flink wat schade kunnen veroorzaken, maar ook omdat ze zich snel voortplanten. Vermoeden van ongedierte? Laat dan meteen een inspectie voor ongediertebestrijding uitvoeren. Zo ben je er op tijd bij en kan je grotere problemen voorkomen. Hoe kan je zelf inspecteren? En waarom vertrouw je beter op een gespecialiseerde firma?

Ga snel naar:
VRAAG 1: welk soort ongedierte?
VRAAG 2: waar houden ze zich schuil?
VRAAG 3: hoe bestrijd ik ze?
Offertes ongediertebestrijding aanvragen

VRAAG 1: welk soort ongedierte?

De eerste vraag die je jezelf bij een inspectie moet stellen is met welk soort ongedierte je te maken hebt. Wanneer je dat weet, kan je de juiste strategie bepalen om ze te bestrijden. Het Kennis Centrum Dierenplagen (KAD) kan je hierbij helpen.

VRAAG 2: waar houden ze zich schuil?

Weet je met welk soort ongedierte je te maken hebt? Dan moet je ook achterhalen waar ze zich gevestigd hebben. Je kan gemakkelijk ontdekken waar het ongedierte zich schuilhoudt door een aantal kleine aanwijzingen te zoeken: denk maar aan sporen van etensresten, meubels die zijn aangetast,… Heb je ontdekt waar ze zich bevinden? Dan kan je ontdekken hoe groot de populatie is. Daardoor weet je meteen of je ze zelf kan bestrijden of niet.

VRAAG 3: hoe bestrijd ik ze?

Zit de inspectie er op? Dan kan je bepalen hoe je de dieren het beste kan verdrijven of bestrijden. Om dit te achterhalen, moet je natuurlijk wel het antwoord hebben op de bovenstaande vragen. Je methode hangt namelijk sterk samen met het soort ongedierte. Wil je bijvoorbeeld muizen of ratten verdrijven? Zorg er dan voor dat je vuilnis goed wegbergt, etensresten verwijdert en andere mogelijke voedselbronnen vermijdt.

De hulp inschakelen van een professionele bestrijdingsfirma? Dat kan! Via het ons offerteformulier brengen we je in contact met diverse experts actief in je regio. Die komen graag langs voor een inspectie voor ongediertebestrijding. Start hier je aanvraag.

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen