Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt natuurlijk ook voor ongediertebestrijding. Door de juiste maatregelen te treffen hoef je helemaal geen last te hebben van ongewenste bezoekers zoals muizen, kakkerlakken, wespen of vogels. Op die manier voorkom je al heel wat ellende en overlast. Wat kan je precies preventief doen tegen ongedierte? Je leest het allemaal hier.

Ga snel naar:
Ongedierte, wat doe je er aan?
Wat kost het?
Offertes aanvragen

 

Ongedierte, wat doe je er aan?

Je vindt vast wel eens een insect in huis. Dit is nog geen groot probleem. We spreken pas van een plaag wanneer deze populatie een risico vormt voor je gezondheid of voor je woning. Doorgaans zijn er 2 zaken van belang in ongediertebestrijding: de preventie en de bestrijding zelf. Hieronder vind je meer informatie over wat deze beide vormen precies inhouden en wanneer je voor het een of het ander moet kiezen.

 

1. Preventie van ongedierte

Alle maatregelen die bijdragen aan de wering van ongedierte zijn gericht op het voorkomen van een plaag. Enkele voorbeelden…

  • Vogelpinnen: deze metalen pinnen plaats je op je dak of omheining en voorkom overlast van duiven of andere vogels.
  • Muizengaas: bevestig dit fijnmazige gaas in of tegen de voegen van je woning en voorkom dat kleine knaagdieren je woning betreden.
  • Insectenlamp: een vliegenlamp trekt vliegende insecten aan via geluid, geur, licht en/of kleur. Komen ze in de kern terecht? Dan worden ze geëlektrocuteerd.

Met deze kleine ingrepen, vermijd je al heel wat overlast. Als je daarnaast ook nog eens systematisch grondig schoonmaakt, dan is de kans op ongedierte klein.

TIP: in bepaalde sectoren is een onberispelijke hygiëne van levensbelang. In dit geval is het interessant om structureel ongedierte te weren met behulp van een professioneel preventieplan. Hierin brengt een expert allerhande risico’s in kaart en bepaalt zo welke preventieve maatregelen het meest effectief zijn voor jouw zaak. Professioneel advies nodig? Wij brengen je gratis in contact met experts actief in je regio.

2. Bestrijding van ongedierte

Soms volstaan preventieve maatregelen niet langer. Het ongedierte heeft zich dan al genesteld in je kantoor of woonruimte en is hierdoor lastig weg te krijgen. In dit geval raden we aan om een gespecialiseerde firma in te schakelen die de bestrijding op zich neemt. Hoe gebeurt dat?

Het verdelgen van insecten en kleine beestjes gebeurt met speciale bestrijdingsmiddelen die vaak enkel door een professional te verkrijgen zijn. Voor, tijdens en na de bestrijding houdt je specialist rekening met diverse aandachtspunten en voorzorgsmaatregelen. Zo ben je zeker van een veilige en grondige bestrijding van het ongedierte in huis. Ontmoet hier een expert uit je regio.

 

 

Wat kost het?

Prijzen voor ongediertebestrijding schommelen tussen de € 50 à 100 (excl. btw). Al is dit sterk afhankelijk van het type ongedierte, de omvang van de plaag, het gebruikte bestrijdingsmiddel en het aantal arbeidsuren een bedrijf hieraan spendeert. Op de pagina prijzen ongediertebestrijding vind je alvast meer hierover.

TIP: ongedierte voorkomen is altijd goedkoper dan ongedierte bestrijden. Met een uitgekiend preventieplan ben je gerust. Wil je hier dus graag een precieze prijsindicatie voor? Neem dan contact op met een ervaren firma voor een offerte op maat. Start hier je aanvraag.

 

Conclusie: onderneem tijdig actie!

Vermoed je dat je te maken hebt met ongedierte? Wacht dan niet langer en schakel een expert in. Zo ben je zeker van een doordachte en correcte aanpak van het probleem. Dringend een expert nodig? Wij helpen je graag op weg! Ontmoet professionele ongediertebestrijders actief in je regio, ontvang advies en prijsvoorstellen op maat en vergelijk! Start hier je aanvraag.

 

 

Wesp op bloem

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen