Eenmalige bestrijding

Gif spuiten op vloerSommige soorten ongedierte zijn erg hardnekkig en blijven je, hoe vaak je ze ook wegjaagt, lastigvallen. Deze groep zal je herhaaldelijk moeten bevechten. Bij andere plaagdieren volstaat een eenmalige bestrijding meestal echter; wespen, houtwormen en vlooien zijn hier enkele voorbeelden van.

Wanneer een eenmalige behandeling?

Terwijl ondernemers regelmatig op basis van een contract bij een ongediertebestrijdingsdienst ten strijde trekken tegen plaagdieren, door zowel preventieve als repressieve acties, worden eenmalige opdrachten vooral aangevraagd door particulieren. Zij ondervinden vaak onverwacht hinder aan een plaag, die met een of meerdere maatregelen voorgoed verholpen kan worden. Naast de eerder genoemde wespen, houtwormen en vlooien, zijn vooral ook mieren en vliegen goed tegen te werken met een interventie. Dit zijn bij uitstek plaagdieren waar je thuis last van kan krijgen.

Het wespennest en de houtwormenmassa

Bij een eenmalige bestrijding wordt de het gehele probleem gelijk weggenomen; er is geen verdere, langdurige nazorg of periodieke behandeling nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het weghalen van een wespennest, wat vaak wenselijk is omdat wespen (hoewel ze als verdelger van andere insecten ook zeker hun nut hebben) vervelende, giftige steken uit kunnen delen. Nadat het nest op juiste wijze verwijderd is uit je tuin of van je bedrijfsterrein, is het niet meer nodig om nog verdere maatregelen te nemen; de wespenkolonie zal de rest van het jaar niet meer terugkeren. Ook bij de bestrijding van houtwormen is dit het geval. De houtwormen bestrijd je misschien niet door hun nest weg te nemen, maar wel door ze ook in hun kern te raken. Je kunt door gecertificeerde bedrijven het hout waar ze zo graag van smullen, inspuiten met bepaalde chemicaliƫn. Wordt dit grondig genoeg gedaan, dan zie je ze niet meer terug.

Hoeveel betaal je voor ongediertebestrijding?

Wat zijn de exacte kosten voor ongediertebestrijding? Gebruik het formulier en kom direct in contact met lokale ongediertebestrijders. Gratis en vrijblijvend.

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk offertes van verdelgers