Gifsoorten gebruiken

Er zijn volop verschillende manieren om ongedierte te bestrijden. Misschien denk je direct aan ongediertebestrijding gifsoorten om de kakkerlakken, muizen, wespen, vliegen of andere insecten te verjagen uit je woning. Het is niet vreemd. Er zijn echter ook andere manieren welke vriendelijker zijn voor het milieu. Ook zijn er enkele ongediertebestrijding gifsoorten verboden, aangezien ze ervoor zorgen dat het ongedierte hier resistent tegen wordt.

Verboden ongediertebestrijding gifsoorten

Vanaf 1 juli is er specifiek muizengif en ook rattengif verboden. Het mag niet meer buiten de woning gebruikt worden. Het College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (CTGB) heeft dit bepaald. De belangrijkste reden waarom dit is gebeurt, is omdat de ongediertebestrijding gifsoorten niet meer werken. De ratten en muizen raken resistent tegen het muizengif en het rattengif. De rat of de muis krijgt maar een kleine hoeveelheid van het gif binnen en gaat hier niet aan dood, maar bouwt er juist antistoffen voor op. Daarnaast vergiftigen ze ook andere dieren binnen het ecosysteem. Zo eet een roofvogel en andere roofdieren de muizen en ratten op welke vergiftigd zijn. Het hele ecosysteem raakt uit balans doordat juist deze dieren overlijden aan het gif. Voldoende reden dus om dit gif te verbieden.

De juiste manier gebruik maken van gif

Om op de juiste manier gebruik te maken van de ongediertebestrijding gifsoorten is het goed om een professional in te schakelen. De ongediertebestrijder weet precies welke gifsoorten wanneer ingezet moeten worden om een goed resultaat te krijgen. Ook weet de ongediertebestrijder op welke plaatsen de gifsoorten geplaatst moeten worden.

Wat zijn de exacte ongediertebestrijding kosten?

Achterhaal de exacte kosten voor ongediertebestrijding door gebruik te maken van onze vergelijkservice. Gebruik het formulier en kom direct in contact met ongediertebestrijders. Deze dienst wordt je gratis en vrijblijvend aangeboden.

Ongediertebestrijders vergelijken?

Je kunt het beste in contact komen met verschillende bedrijven voordat je een keuze maakt. Op deze manier is het namelijk mogelijk om het aanbod en de prijzen naast elkaar te leggen zodat je nooit te veel betaalt voor je opdracht. Met onze gratis offerte service kun je in een keer verschillende specialisten contacteren. Zij zullen spoedig contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken. Deze dienst is gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets. Lees verder op pagina offertes ongediertebestrijding.

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk offertes van verdelgers