Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zwam bestrijden: hoe pak ik het aan?

Zwammen vind je vooral in vochtige ruimtes als je kelder of kruipruimte. Ze tasten je houten balken aan en zorgen voor houtrot. Met alle mogelijke risico’s van dien… Gelukkig kan je ook voor de bestrijding van zwammen rekenen op een professionele ongediertebestrijder. Lees er hier meer over!

 

Waarom zijn zwammen zo gevaarlijk in je woning?

Zwammen tasten houtdelen in je woning aan. Op termijn veroorzaken ze houtrot, waardoor balken hun draagkracht verliezen. Het hout kan ook scheuren beginnen te vertonen. Door zwammen in huis kunnen dus erg gevaarlijke situaties ontstaan. Kamp je met dit probleem in je kruipkelder of een andere ruimte? Dan schakel je het best zo snel mogelijk een expert in!

Op zoek naar een expert om zwammen in huis te bestrijden? Vul dan gewoon ons offerteformulier in. Daarna nemen meerdere geschikte bedrijven contact met je op. Start je aanvraag hier!

 

 

Hoe kan ik zwammen bestrijden?

Zwam komt voor op alle soorten hout. Het is zelfs mogelijk dat een zwam door een muur heen kan groeien. De zwam is een zeer schadelijke vorm van ongedierte en kan de constructie van bv. je vloer binnen een maand aantasten. Schakel dus een expert in om de zwam zo snel mogelijk te verwijderen. Zorg hierna voor een overeenkomst met de ongediertebestrijder om jaarlijks de kruipruimte en de balken na te kijken. Zo kan je grote schade aan je woning voorkomen.

Meerdere experts vergelijken? Dat kan perfect. Door het onderstaande offerteformulier in te vullen, kom je in contact met meerdere erkende professionals actief in je buurt:

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen