Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Papiervisjes bestrijden

Wat is er nu vervelender dan om ongedierte in huis te hebben. Een van de insecten welke je overlast kunnen bezorgen zijn de papiervisjes. Ze lijken veel op zilvervisjes, maar zijn iets grijzer en ook iets groter. Benieuwd hoe je papiervisjes kan bestrijden? In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor je.

Ga snel naar:
Hoe papiervisjes vermijden?
Hoe papiervisjes bestrijden?
Offertes aanvragen

 

Welke overlast veroorzaken papiervisjes?

Papiervisjes eten graag… papier. Ze kunnen dus flink wat schade aanrichten in huis, zoals aan het archief, je thuisbibliotheek of je behangpapier aangezien ze ook bepaalde soorten lijm niet schuwen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een naadloze aansluiting daar. Papiervisjes zijn liefhebbers van aangenaam hoge temperaturen in een ietwat vochtige woning. Je herkent ze aan hun lange antennes aan de voorkant van hun lichaam en de voelsprieten aan de achterkant.

Papiervisjes meteen bestrijden? Neem contact op met een gespecialiseerde firma en ontvang binnen enkele werkdagen offertes en advies op maat. Start hier je aanvraag.

 

Hoe papiervisjes vermijden?

Papiervisjes komen vaak mee naar binnen via oude kranten, tweedehands boeken of papierafval. Een plaag papiervisjes bestrijden, kan dus een lastige taak zijn. Wil je ze vermijden? Dan kan dat op verschillende manieren:

  • Vermijd vochtige, warme plaatsen in huis. Ventileer je woning dus voldoende.
  • Breng je behang naadloos aan. Dan kunnen ze zich moeilijker tussen de naden nestelen.
  • Andere kieren in huis waar papiervisjes langs naar binnen kunnen komen? Ga die dan dichtkitten.

Zijn er toch te veel papiervisjes thuis? Dan zit er maar 1 ding op en dat is ze bestrijden. Wil je zeker zijn van een duurzame oplossing? Schakel dan een bedrijf in gespecialiseerd in insectenverdeling.

Hoe papiervisjes bestrijden?

Kan ik zelf papiervisjes bestrijden? Ja, maar dat is niet altijd evident. Probeer je ze met een glazen pot te vangen? Dan verlies je gegarandeerd heel wat tijd want ze zijn razendsnel. Wil je met aangepaste bestrijdingsmiddelen werken? Selecteer dan zeker het geschikte middel én tref de nodige voorzorgsmaatregelen.

TIP: liever zeker zijn van een correcte en duurzame oplossing? Schakel dan een expert in.  Zo ben je zeker van een correcte aanpak met de juiste bestrijdingsmiddelen. Interesse? Ontvang gratis diverse offertes en adviezen van experts actief in je regio. Vul daarvoor gewoon het onderstaande aanvraagformulier in:

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen