Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Boktor bestrijden

Houtworm eet boom op Boktorren zijn gevaarlijk voor je woning. Ze kunnen hout zoals te vinden in je dak, vloer, maar ook de steunbalken en de gevelonderdelen aantasten. Vaak zijn het kleine gaatjes waar het mee begint. Door de jaren heen zal de kracht van de constructie verdwijnen en zal je dus schade ondervinden van de boktor. Het is daarom goed om te kiezen voor ongediertebestrijding.

Boktorlarven

De larven van een boktor kunnen schade aanbrengen aan je huis. Het duurt tien jaar voordat een larve een boktor wordt. Hierna leeft de boktor twee weken. Een vrouwtje legt rond de 250 eieren in hout welke langzaam groeien tot ze een larve worden en brengen volop schade aan aan het hout in je woning.

Hoe kun je de boktor bestrijden?

Het beste is om de boktor met chemische middelen te bestrijden en hierbij gebruik te maken van injectiepluggen. Ook kun je kiezen voor een warmtebehandeling of een zuurstofverwijdering doen. Je zult al begrijpen dat je hierbij een vakman nodig hebt. Doe het dan ook niet zelf, maar laat het doen door een ongedierte bestrijder welke vakwerk zal afleveren.

Een goed resultaat

Natuurlijk is het alleen maar belangrijk dat je geen last meer zult hebben van de boktor. Kies ervoor om de boktor vakkundig te bestrijden en om de boktor het leven goed zuur te maken. Door tijdig in te grijpen en een kleine investering in een ongediertebestrijder te maken zal je snel volop resultaat zien.

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen