Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Boktor bestrijden

Boktorren zijn gevaarlijk voor je woning. Ze kunnen het hout van je dak, vloer, steunbalken en gevelonderdelen aantasten. Vaak begint het met kleine gaatjes, maar door de jaren heen verdwijnt de kracht van de constructie beetje bij beetje. Daarom is het goed om te kiezen voor ongediertebestrijding. Lees het hieronder meer over!

Kom gratis en vrijblijvend in contact met vaklui!

Wat zijn boktorlarven?

De larven van een boktor kunnen heel wat schade aanbrengen aan je huis. Het duurt tien jaar voordat een larve een boktor wordt en daarna leeft het beestje slechts twee weken. Een vrouwtje legt gemiddeld 250 eieren in hout. Die groeien daarna langzaam tot larve en brengen volop schade aan in je woning.

Wil jij de boktor in je woning laten bestrijden door een professional? Dan kan je steeds een beroep doen op onze vaklui. Je komt gratis en vrijblijven met hen in contact via onze offerteservice!

 

Hoe kun je de boktor bestrijden?

Het beste is om de boktor met chemische middelen te bestrijden en hierbij gebruik te maken van injectiepluggen. Ook kun je kiezen voor een warmtebehandeling of een zuurstofverwijdering doen. Uiteraard vergen deze types ongediertebestrijding een professional. Doe je het zelf? Dan ben je niet zeker dat de klus correct en veilig is uitgevoerd.

 

Een goed resultaat

Het is voor de gezondheid van je woning essentieel dat de boktor na de bestrijding wegblijft. Kies er daarom voor om het beestje vakkundig te laten bestrijden door een professional. Door tijdig in te grijpen en en een kleine investering te doen, zie je al snel resultaat.

TIP: zoek je naar een professionele ongediertebestrijder? Je komt gemakkelijk met hen in contact via onze offerteservice. Start je aanvraag hieronder!

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen