Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn vieze dieren. Ze dragen heel gemakkelijk bacteriën en ziektekiemen met zich mee en verspreiden bovendien een nare geur. Kortom: niemand wil dit ongedierte in huis hebben. Welke overlast bezorgen ze? Hoe kan je kakkerlakken bestrijden? En hoeveel kost het? We bespreken het hier.

Ga snel naar:
Hoe kakkerlakken bestrijden?
Hoeveel kost het bestrijden van kakkerlakken?
Offertes aanvragen

 

Welke overlast veroorzaken kakkerlakken?

Niemand wil kakkerlakken in huis. Zie je er dus een? Grijp dan meteen in want ze planten zich razendsnel voort. Ze dringen het huis binnen via kieren, ventilatiekanalen, cv-leidingen,… maar kunnen ook in tweedehandsspullen zitten. Eenmaal binnen nestelen ze zich op warme, (vochtige) donkere plekken. Zo verschuilen ze zich graag achter de koelkast in de keuken, in de badkamer of het toilet. ’s Nachts zoeken ze naar voedsel en eten zelfs afval, huisstof, vetvlekken, textiel en papier.

Kakkerlakkenplaag bestrijden? Schakel een ervaren bestrijder in. Zo ben je zeker van een correcte bestrijding op maat van jouw probleem. Start hier je aanvraag.

 

Hoe kakkerlakken bestrijden?

Voorkomen is beter dan genezen. De eerste stap om kakkerlakken te vermijden, is je huis goed schoonmaken, vooral de badkamer, het toilet en de keuken. Kakkerlakken houden immers van vieze en vochtige omgevingen. Ga ook na of er kieren en gaten in de muren van je huis zitten en dicht die indien nodig.

Wil je kakkerlakken echt bestrijden? Dan kan je diverse aangepaste bestrijdingsmiddelen vinden. Ga je zelf aan de slag? Lees dan goed de gebruiksaanwijzingen op de verpakking van het product. Liever zeker zijn van een definitieve oplossing? Schakel dan een gespecialiseerd bedrijf in. Zij bestrijden succesvol de kakkerlakken en voorzien je van advies om een nieuwe uitbraak te voorkomen.

 

Hoeveel kost het bestrijden van kakkerlakken?

Een bedrijf inschakelen is natuurlijk duurder dan zelf bestrijden. Bedragen schommelen tussen de € 75 à 100 per uur (excl. btw). De totale kostprijs van je project is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de werkzaamheden, het benodigde product en het type ongedierte.

Benieuwd hoeveel een ongediertebestrijder jou gaat kosten? Neem dan meteen contact op met een professioneel bedrijf actief in je regio. Wij brengen je in contact met diverse experts actief in je regio. Vul daarvoor het onderstaande formulier in:

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen