Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zilvervisjes bestrijden: hoe pak ik het aan?

Zilvervisjes hebben hun naam te danken aan de zilveren schubben op hun lijf. Ze komen vooral voor in badkamers en andere vochtige plekken in woningen. In dit artikel ontdek je meer over deze beestjes en de manier om ze doeltreffend te bestrijden!

Ga snel naar:
Hoe zilvervisjes bestrijden?
Zelf bestrijden of niet?
Ontvang nu je offertes

 

 

Waar komen zilvervisjes voor in huis?

Zilvervisjes verstoppen zich overdag op donkere plekken en zijn voornamelijk ’s nachts actief. Ze leven het liefst in koele en vochtige omgevingen. Daarom kan je ze vinden in je toilet, badkamer en keuken. Vooral in nieuwbouwhuizen komen zilvervisjes vaker voor. Dat komt omdat de muren nog vochtig zijn en er nieuw hout aanwezig is. De beestjes komen binnen door mee te liften met verhuisdozen, voedsel of oud papier.

Last van zilvervisjes in je woning? Doe dan een beroep op een gespecialiseerde verdelger om van deze beestjes af te raken. Kom nu in contact met erkende ongediertebestrijders!

 

Hoe zilvervisjes bestrijden?

Zilvervisjes zijn moeilijk te bestrijden. Ze weten zich in de kleinste hoekjes en gaatjes te wringen. Een eerste stap is het aanschaffen van vochtvreters. Zo maak je de ruimtes minder vochtig en vindt dit insect het minder aantrekkelijk om in deze ruimtes te bivakkeren. Als je de zilvervisjes wil lokken, kan je een halve aardappel in een open plasticzakje neerleggen. Het aardappelzetmeel zien zij als een voedselbron.

Heb je in grote mate last van deze beestjes? Hou de ruimte dan zo koel mogelijk en zorg voor een lage luchtvochtigheid (onder de 50%). Dicht ook zo goed mogelijk alle naden en kieren af.

 

Zelf de zilvervisjes bestrijden?

Wil je zelf de zilvervisjes bestrijden? Dan is het belangrijk om een pakket bij de bouwmarkt te kopen. Gebruik bv. spuitbussen en baitboxen. Zorg ervoor dat je de gebruiksaanwijzing goed opvolgt. Natuurlijk kan je ook een ongediertebestrijder inschakelen om het werk voor je te doen op een professionele en zo doeltreffend mogelijke manier.

Liever een professional inschakelen? Zulke erkende verdelgers vind je snel en eenvoudig door het onderstaande offerteformulier in te vullen:

 

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen